Sådan kan Barca vinde det spanske mesterskab

FCBARCELONA.DK - 12.05.21

@ Getty Images

Barca smed endnu engang dyrebare point i mesterskabskampen tirsdag aften, da man på udebane mod Levante spillede med 3-3. Dermed ser mesterskabet svært ud for catalanerne, men bestemt ikke umuligt.

Med tirsdagens uafgjorte kamp mod Levante fik Barca et enkelt point og rykker dermed op på andenpladsen i ligaen. Her har catalanerne 76 point og har spillet 36 kampe.

På førstepladsen finder man fortsat Atlético Madrid med 77 point og madrilenerne har kun spillet 35 kampe. De møder i aften Real Sociedad på hjemmebane, hvor de med en sejr ligner spanske mestre.

Real Madrid befinder sig på tredjepladsen med 75 point og de har lige som Atlético Madrid også kun spillet 35 kampe. Real Madrid møder torsdag aften Granada på udebane.

Status for Barca i mesterskabskampen er derfor, at Atlético Madrid som minimum skal smide point i to ud af de tre sidste kampe, hvor den ene af disse kampe skal være et nederlag. Barca kan gå forbi madrilenerne, hvis de spiller en uafgjort og taber en kamp, eller hvis de spiller deres tre sidste kampe uafgjort.

Også Real Madrid skal smide point hvis Barca skal vinde ligaen. De hvide skal enten tabe en af deres sidste tre kampe, men Barca kan også bruge to afgjorte kampe.

Overstående er selvfølgelig betinget af, at Barca vinder de sidste to kampe, som er på hjemmebane mod Celta de Vigo og på udebane mod Eibar. Med de seneste præstationer er det ikke utænkeligt, at denne opgave kan blive vanskelig.

Se stillingen er La Liga her.

.:FORSIDE:.