fbpx

Ronald Koeman: 'Det er nemmere for Xavi'

FCBARCELONA.DK - 09.02.23

// Ronald Koeman

Ronald Koeman føler sig tydeligvis stadig bitter over sit ophold i Barca, der varede mindre end halvanden sæson. Han roser holdets spil denne sæson, men mener også at vilkårene er bedre for Xavi, end det var for ham selv.

Koeman kom til Barca i sommeren 2020, hvor han afløste den fyrede Quique Setién, men allerede i oktober året efter, var hollænderen fyret igen. Klubben var hverken tilfreds med resultaterne eller måden holdet spillede på.

Artiklen fortsætter under annoncen


I et interview med den hollandske Youtuber Andy van der Meijde, kom Koeman også ind på FC Barcelona. 'Barca gør det rigtig godt. Jeg så deres kamp mod Madrid og de spillede fantastisk, men selvfølgelig, når du henter 10-12 nye spillere, er det nemmere for Xavi. Det handler om holdets kvalitet. I min tid var det et andet Barca' lød det fra ham.

Koeman blev bedt om sit indtryk af Pedri. 'Da Pedri kom til vidste jeg, at han var meget god. Det så Messi også. Han lagde straks mærke til Pedris kvaliteter og han var klar til at kombinere med ham under kampene, i modsætning til andre spillere. Han gav bolden til Pedri, mens han ikke gjorde det nogle af de andre' kom det fra Koeman, uden at nævne flere navne.

Ronald Koeman er netop tiltrådt som hollandsk landstræner..:FORSIDE:.