fbpx
Annonce

Romano: Messi tættere på Barca nu end i december

Anders Lang Jensen - 03.04.23

// Lionel Messi

Rygterne om et comeback i Barca for Lionel Messi tager til i styrke i disse uger, og den pålidelige journalist Fabrizio Romano beretter, at Messi nu er nærmere en Barca-retur end efter VM-triumfen i december måned.

Det ligner efterhånden en kendsgerning, at Lionel Messi forlader Paris Saint-Germain ved kontraktudløb om få måneder. Efter VM-slutrunden i december lignede det, at Messi ville forlænge med PSG, men der er sket et skifte omkring Messi, hvorfor argentineren ikke vil forlænge i Paris.

Transferjournalistem Fabrizio Romano givet en opdatering på situationen i Barca og arbejdet på en retur til Messi.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Barca har fornemmelsen af, at de er med i kampen om at hente Messi. Der er endnu ikke et officielt tilbud fra klubben, og meget vil afhænge af Messis forhold til Laporta samt Barcelonas situation med Financial Fair Play’, lyder det fra Fabrizio Romano.

’Barca er helt sikkert på banen, mens PSG’s tilbud til Messi stadig ligger der, og deres intention er fortsat at forlænge. Situationen er nu meget mere åben end i december, da Messi var tæt på at forlænge med PSG efter VM’, slutter Romano.

Barca har i den seneste tid været markant mere åbne omkring Lionel Messi end tidligere, og samtidig tager rygterne altså til i styrke. På nuværende tidspunkt er der dog ikke tvivl om, at Barca vil kæmpe ihærdigt for at få enderne til at mødes for et comeback til Messi.

messi1

.:FORSIDE:.