fbpx

Romano: Barca forlænger med både Balde og Yamal

Anders Lang Jensen - 18.07.23

// Alejandro Balde // Lamine Yamal

Selvom transfervinduet er i fuld gang, arbejder ledelsen stadig intenst på en række vigtige kontraktforlængelser i truppen. Fokusset har været stort på Lamine Yamal og Alejandro Balde, og snart forlænger de begge to.

Alejandro Balde fik sit store gennembrud i den seneste sæson, og den 19-årige venstreback er Barcas foretrukne de næste mange sæsoner. Den nuværende kontrakt udløber næste sommer, men en ny langvarig aftale er på trapperne. Det samme er gældende for stortalentet Lamine Yamal.

Artiklen fortsætter under annoncen


Transferjournalisten Fabrizio Romano beretter nemlig, at Barcas forlængelse med både Lamine Yamal og Alejandro Balde er helt på plads. Balde vil få en aftale frem til sommeren 2028, mens Yamal vil løbe frem til 2026, og præsentationerne vil meget vel komme indenfor de næste par dage.

Lamine Yamal er netop fyldt 16 år, og stortalentet vil efter sin kommende førsteholdskontrakt fast indgå omkring førsteholdet under Xavis vinger. Om ganske kort tid vil Barca altså endegyldigt lukke to meget vigtige forlængelse med to meget vigtige spillere i den nye unge generation på Camp Nou.

yamal1

.:FORSIDE:.