fbpx

Robert Lewandowski: 'Vi er på rette vej'

Peter Vyff - 08.12.23

// Robert Lewandowski

Barca har med sejrene over Atlético Madrid og Porto, fået bedre styr på sæsonen. Det understregede Robert Lewandowski også, da han forleden deltog i et interview, hvor han også takkede fansene for deres store støtte.

Der venter Barca endnu en hård kamp på søndag, når de catalanske landsmænd fra Girona gæster Olímpic Lluis Companys. Girona indtager højst overraskende andenplads i La Liga, og derfor bliver der brug for en skarp Robert Lewandowski i front, hvis en sejr skal i hus. Stjerneangriberen har dog haft svært ved at genfinde storformen fra sidste sæson, men i et interview med avisen Mundo Deportivo, understregede polakken dog at han er ved godt mod.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg har det godt, og jeg føler mig rigtig godt tilpas, ikke kun i klubben, men også udenfor, hvor jeg virkelig kan mærke at fansene støtter mig. Jeg er ankommet til Barca på det helt rigtige tidspunkt, da der for to år siden var en masse problemer omkring klubben. Jeg synes vi er på rette vej, og spillerne kan nu fuldt ud koncentere sig om spillet på banen' sagde Lewandowski.

Den tidligere Bayern München-spiller kom også ind sæsonens helt store mål, nemlig Champions League, hvor holdet de sidste to år ikke har formået at spille sig videre fra gruppespillet.

'Det kræver held at vinde Champions League, og det gælder også om at have ens vigtigste spillere klar til den afgørende del af sæsonen. Hvis alle vores spillere er sunde, fit og klar til kamp, kan vi måle os med alle andre storhold i Europa' understregede Barca-topscoreren.

Lewandowski kom til sidst også ind på holdets unge spillere, og hvordan de skal bruges for at opnå de bedste resultater: 'Med unge spillere handle det om at finde en god balance mellem at træne dem, og holde dem en smule tilbage for at sikre, at de kan klare presset. Det er ikke nemt for dem, da de spiller for Barca, og presset er stort fra klubben, fansene og alle omkring holdet' afsluttede polakken..:FORSIDE:.