Reserverne bestod eksamen i Milano

FCBARCELONA.DK - 11.12.19

© Getty Images

Det var et kraftigt reservespækket hold som Ernesto Valverde sendte på banen mod Inter, men de klarede opgaven nærmest perfekt. En række af de mere perifære spillere fik vist sig flot frem og kun et par af dem skuffede.

Var der nogen der tvivlede på kvaliteten i bredden af Barcas trup, er de det næppe mere efter 1-2 sejren over Inter på San Siro. Med til historien hører, at Inter panisk skulle bruge en sejr for at komme videre i Champions League, så Barcas reserver var på en utrolig svær opgave. Dertil kom at holdet stillede op i en uvant 5-3-2 formation.

Det blev dog en opmuntrende oplevelse for træner Ernesto Valverde, for han kunne se spillere som Neto, Junior, Wague, Aleñá, Pérez og Fati vise et meget højt niveau.

Neto havde flere afgørende redninger i løbet af opgøret og han var samtidig særdeles sikker i spillet med fødderne, hvilket var vigtigt på grund af Inters høje pres.

På kanterne gik både Wague og Junior godt med frem og var med til at skabe bredde i spillet. Også i defensiven gjorde de det gjort, især Junior.

På midten var det en fornøjelse af se Carles Aleñá styre spillet med stort overblik. Hurtige drejninger, præcise pasninger og hele tiden spilbar, prægede hans spil. Han var muligvis Barcas bedste mand i Milano.

I front viste Carles Pérez stor styrke og det var ham der bragte Barca foran. Ansu Fati kom på banen med få minutter tilbage, men viste hurtigt sine kvaliteter med sejrsmålet til 1-2 efter kun to minutter på banen.

De eneste af reserverne der skuffede var Todibo og Umtiti, der begge lavede en del fejl og flere gange smed bolden væk i kritiske situationer.

Samlet set var det dog meget positivt, at så mange reserver griber chancen på samme tid og skaffer Barca en sejr på en særdeles svær bane mod en opsat modstander.

.:FORSIDE:.