fbpx
Annonce

Real Madrid holder presset på Barca i ligaen

FCBARCELONA.DK - 10.04.22

// La Liga

Der var ingen hjælp at hente lørdag aften, da Real Madrid tog imod Getafe i ligaen. De hvide fik den ventede sejr og det betyder, at presset øges på Xavi og hans spillere inden aftenens opgave ude mod Levante.

Barca forsøger at holde liv i mesterskabsdrømmen så længe som muligt, men afstanden op til Real Madrid på førstepladsen er så stor, at der er brug for hjælp udefra. Den hjælp kunne måske være kommet i går i det madrilenske lokalderby mellem Real Madrid og Getafe, men det skete ikke.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Real Madrid sad på næsten det hele i opgøret på Santiago Bernabeu og det sluttede med en fortjent sejr på 2-0. Det resultat betyder at afstanden ned til Barca er på hele 15 point, men de hvide har samtidig spillet to kampe mere end Barca.

Derfor skal Barca vinde i aften ude mod Levante, hvis ikke afstanden op til førstepladsen skal øges. Samtidig mistede Barca sin andenplads lørdag, da Sevilla med stort besvær besejrede Granada med 4-2, efter det stod 2-2, da man gik ind i overtiden. Dermed er Sevilla tre point foran Barca, men ligeledes med to kampe mere.

Til gengæld løb Atlético Madrid ind i gedigen skuffelse, da de tabte med 1-0 på Mallorca og derved tabte terræn i topkampen.

Om det lykkes for Xavi og hans spillere at holde trit med Real Madrid i toppen af ligaen, kan man se i aften kl. 21.00 på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.