fbpx

Raphinha: 'Selvfølgelig bliver jeg i Barca'

Simon Arun Vrábel - 16.06.23

// Raphinha

Barcas brasilianske angriber Raphinha giver ikke meget for rygterne, som sender ham væk fra den catalanske storklub, og i sit seneste interview slår han fast med syvtommersøm, at han ingen intentioner har om at spille i andre trøjer end blaugrana.

Raphinha er efter en svær start i Barca faldet godt til i den catalanske storklub, og i sit seneste interview fortæller brasilianeren om sin store kærlighed til både klubben og byen Barcelona, som han ingen intentioner har om at forlade i den nærmeste fremtid.

Raphinha var én af sidste sommers helt store indkøb, og med et prisskilt på 58 millioner euro i en tid hvor klubben har økonomiske udfordringer, var forventningerne enorme. Især i den første halvdel af sæsonen havde Raphinha svært ved at finde fodfæste imens hans direkte konkurrent, Dembélé, viste fornemme takter. Da Dembélé efterfølgende løb ind i flere skader, blomstrede Raphinha omvendt op og afsluttede sæsonen med manér.

Artiklen fortsætter under annoncen


'De første seks måneder i klubben var svære, for jeg gennemlevede en periode, hvor jeg scorede få mål og samtidig lavede få assists. Mine holdkammerater var dog gode til at hjælpe mig, og i sidste ende vandt vi både Supercuppen og ligaen med en hel del point ned til Real Madrid' indledte Raphinha inden han satte ord på sin fremtid.

'Barcelona er en by, som jeg elsker enormt meget, og selvfølgelig bliver jeg her i Barca. Jeg spiller her i næste sæson og sæsonen efter den og sæsonen efter den. Jeg har mange år tilbage af min kontrakt, og den har jeg tænkt mig at følge, og forhåbentligt kommer der også mange år efter dem' udtalte angriberen til magasinet Club del Deportista.

Raphinha endte sin første sæson i Barca med at spille 50 kampe og score 10 mål og lave 12 assist fordelt på samtlige turneringer. Alene i ligaen scorede brasilianeren syv mål og lavede syv assists.

.:FORSIDE:.