fbpx
Annonce

Raphinha har tilkæmpet sig en hovedrolle hos Barca

FCBARCELONA.DK - 27.03.23

// Raphinha

Selvom det ofte er svært for nye angribere at finde sig til rette i Barcas måde at spille på, er det hurtigt lykkedes for Raphinha at tilkæmpe sig en hovedrolle på holdet. Det bekræftes af, at han direkte har medvirket til hele 18 mål.

Raphinha kom til fra Leeds i sommer og selvom han havde lidt svært ved at gøre sig gældende i starten af sæsonen, har han hurtigt fundet et højt og stabilt niveau. Barca har spillet 20 kampe siden VM-pausen og Raphinha er den eneste i truppen, der har medvirket i alle kampe. Også før VM fik Raphinha masser af spilletid, for her var han med i 18 ud af holdets 20 kampe.

Artiklen fortsætter under annoncen


De mange minutter er blevet gengældt med en række vigtige og afgørende aktioner. Statistikken viser, at Raphinha har scoret ni mål og lagt ni assists. Dermed har han direkte medvirket i 18 scoringer af Barcas 81 på tværs af alle turneringer, svarende til mere end 20%.

Det vidner om Raphinhas store betydning denne sæson og kan han holde niveauet resten af sæsonen, vil det være en stor hjælp i holdets kamp for at vinde både mesterskab og pokalturnering.



.:FORSIDE:.