fbpx
Annonce

Raphinha har leveret varen i Dembélés skadesfravær

Anders Lang Jensen - 08.02.23

// Raphinha

Det var et par store sko der skulle fyldes ud, da Ousmane Dembélé blev skadet i kampen mod Girona. Barca har spillet to kampe sidenhen, og her har Raphinha leveret som håbet i franskmandens fravær.

Tiden i Barca har ikke været en dans på roser for brasilianske Raphinha, men i den senere periode har offensivspilleren været mere afgørende. I de to sidste kampe uden Ousmane Dembélé, har Raphinha scoret i begge opgør og lavet en enkelt assist.

Artiklen fortsætter under annoncen


I udesejren mod Betis scorede brasilianeren det første mål efter flot oplæg af Alejandro Balde. I 3-0-sejren over Sevilla lukkede Raphinha kampen med det sidste mål samt lavede en flot assist til Gavi ved 2-0-scoringen.

Raphinha har stået en smule i skyggen af Ousmane Dembélé, men reelt har brasilianeren også været stærkt spillende i den seneste lange periode. I hans første 14 kampe for Barca lavede han kun en assist og et mål, men de sidste 15 kampe har været markant anderledes.

I de seneste 15 optrædener har kantspilleren nemlig scoret fem mål og lagt op til syv scoringer. Samlet har han altså lavet 8 assists, hvilket er én enkelt mere end Ousmane Dembélé med 7. Selvom det var et hårdt slag med Dembélés skade, ser Raphinha dog ud til at være den helt rette overtager.

raphinha50

.:FORSIDE:.