fbpx
Annonce

Raphinha har brug for at genfinde formen hos Barca

FCBARCELONA.DK - 13.12.22

// Raphinha

topbar222

Trods masser af spilletid blev VM ingen succes for Raphinha, der aldrig for alvor leverede på et højt niveau ved slutrunden. Sådan var det også i Barca op til VM og derfor øges presset nu på kantspilleren.

Raphinha kom rigtig godt fra start og var et frisk pust i Barca efter skiftet fra Leeds i sommer. Brasilianeren fik hurtigt tilkæmpet sig en plads i front, hvor han dannede trio med Dembélé og Lewandowski.

Artiklen fortsætter under annoncen


Med tiden blev spilletiden dog mindre. Ferran Torres og Ansu Fati kom mere i spil og Raphina kom længere og længere væk fra en startplads og en hovedrolle på Xavis mandskab.

Alligevel havde den brasilianske landstræner Tite en startplads klar til Raphinha ved VM. Han startede inde i fire ud af Brasiliens fem kampe, men heller ikke her lykkedes det for ham at gøre sig gældende. En enkelt assist blev det til for Barca-spilleren.

Lige nu holder Raphinha nogle dage fri efter det skuffende VM, der sluttede i kvartfinalen med nederlaget mod Kroatien efter straffespark. Nu handler det om at få rystet skuffelse af sig og få ladet baterierne op.

Raphinha har brug for at genfinde den topform man så i starten af sæsonen, hvis han vil gøre sig forhåbninger om, igen at blive en del af Xavis foretrukne formation. Derfor hviler der et stort pres på ham, for konkurrencen om pladserne i front er stor.

Xavi vil helt sikkert give Raphinha spilletid, men lige nu ligner det mest en rolle som indskiftningsspiller. Spørgsmålet om Raphinha er i stand til at ændre på det.



.:FORSIDE:.