fbpx
Annonce

Ramos: 'Vi har haft det svært mod Messi'

Jacob Møller Nielsen - 12.04.21

// Lionel Messi // Ramos


En ny dokumentarserie med Sergio Ramos kører lige nu på Amazon Prime, hvor man føler Real Madrid-forsvareren tæt. Her udtaler han sig blandt andet om Messi, som han erkender har været en stor mundfuld for Los Blancos.

Lørdag blev verdens største klubkamp, El Clásico, spillet og netop i El Clásico har Messi haft uhyre gode præstationer i igennem årene. I den nye dokumentarserie på Amazon Prime er Real Madrid-legenden Sergio Ramos heller ikke bleg for at erkende, at argentineren har voldt kæmpe problemer for de hvidklædte over de seneste mange år:

'Vi har lidt meget mod Messi de seneste mange år. Hvis Barcelona ikke havde haft ham, havde vi måske vundet mange flere titler,' sagde Ramos om Messis indflydelse på den opgørene storklubberne imellem.

Herefter kommenterede spanieren også på det generelt stærke Barcelona-mandskab, som Madrid i dette årti har været oppe imod.

'Der var en periode, hvor vi skulle op imod det bedste Barcelona-hold i historien. Vi havde en god træner som Jose Mourinho, men det var virkelig svært for os at slå dem. Vi vandt ikke meget, og der var altid en masse tænding på opgøret forårsaget enten af os eller af dem' sagde Ramos også.

Lørdagens Clásico kommenteres ikke, men det er fordi dokumentaren blev lavet inden kampen blev spillet. I det opgør sad Ramos i øvrigt udenfor med en skade.

 

.:FORSIDE:.