fbpx
Annonce

PSG har Messi med i præsentation af ny spilletrøje

Anders Lang Jensen - 31.05.23

// Lionel Messi

Det tyder efterhånden på, at Lionel Messi forlader PSG efter denne sæson, hvor rygterne om et comeback til Barca tager til. PSG har dog argentineren med i præsentationen af næste sæsons hjemmetrøje.

Lionel Messis kontrakt med PSG udløber om en måned, og den står med al sandsynlighed ikke til at blive forlænget efter argentinerens eget ønske. Barca arbejder på at hente Messi hjem, men rygter om et skifte til amerikansk eller saudiarabisk fodbold dominerer også mediebilledet omkring ham.

Artiklen fortsætter under annoncen


PSG har præsenteret næste sæsons hjemmetrøje med Lionel Messi sammen med Kylian Mbappé, Neymar, Marquinhos og Presnel Kimpembe, men selvom det kan få mange til at tro, at Messi fortsætter i den franske hovedstad, er det ikke umiddelbart tilfældet.

Den franske mesterklub vil meget vel udnytte rettighederne til Lionel Messi indtil det sidste, og det hjælper klubben økonomisk at bruge argentineren i deres kampagne frem mod næste sæson. Faktum er dog efter alt at dømme stadigvæk, at Messi forlader Paris – spørgsmålet bliver, hvor næste destination så bliver.

At man ikke skal lægge for meget i, at Messi reklamerer for næste sæsons trøje bekræftes af, at også Neymar er med i reklamen. Alt tyder også på, at brasilianeren forlader PSG til sommer.

psg1

.:FORSIDE:.