Præsidentkandidat lover køb af Neymar

FCBARCELONA.DK - 27.11.20

© Getty Images

Præsidentvalget i FC Barcelona nærmer sig med hastige skridt og de forskellige kandidater er efterhånden begyndt at melde sig. En af dem er den tidligere vicepræsident Emili Rousaud, som lover at hente Neymar til Camp Nou.

Emili Rousaud var vicepræsident og medlem af den netop afgåede bestyrelse under præsident Josep Maria Bartomeu. Rousaud har offentliggjort sit kandidatur til præsidentvalget den 24. januar 2021 og kom torsdag med nogle af sine valgløfter.

Et af løfterne fra Emili Rousaud er, at han vil hente Neymar til Barca. 'Vi kommer til at hente to topspillere til klubben og en af dem er Neymar. Vi arbejder på at hente ham tilbage, men selvfølgelig kun hvis han dropper retssagen mod os' sagde Rousaud ved torsdagens præsentation.

'Vi forventer meget snart at kunne offentliggøre navnet på den anden topspiller, som vi vil hente til klubben. En spiller, som vi allerede er i direkte kontakt med' fortsatte den tidligere vicepræsident.

'Hvis jeg vinder valget vil jeg derudover samle et hold med Xavi, iniesta og Puyol. Samtidig vil jeg opkalde Camp Nou efter Lionel Messi. Sidst men ikke mindst har vi en aftale med den bedste sportsdirektør i verden, men jeg kan ikke røbe hans navn, for han arbejder i en anden klub' sagde Rousaud til slut.

.:FORSIDE:.