fbpx
Annonce

Pjanic: 'Vi må se hvad der sker til juli'

FCBARCELONA.DK - 09.06.21

// Miralem Pjanic


Miralem Pjanic kan holde en god lang sommerferie efter en skuffende sæson i Barca for den bosniske spiller. Meget tyder på at han forlader klubben til sommer og han selv erkender, at han ikke ved hvad der skal ske.

Pjanic' første sæson i Barca bliver måske også hans sidste. Det er i hvert fald en kendsgerning, at det slet ikke er gået som forventet, siden midtbanespilleren sidste sommer byttede plads med Athtur Melo i Barca. Athur tog til Juventus og Pjanic den anden vej.

Nu har den bosniske tv-kanal Federalna TV spurgt Pjanic, om han skifter klub denne sommer. 'Om jeg forlader Barca? Det er svært at tale om lige nu. Jeg nyder ferien med min familie og det er det eneste jeg tænker på. Forberedelsen af den nye sæson begynder til juli og her slutter jeg mig til holdet. Så ser vi senere hvad der sker' svarede han.

Pjanic har altså en forventning om, at han skal indlede den nye sæson med Barca. Spørgsmålet er så hvad der sker i løbet af sommeren, indtil at transfervinduet lukker med udgangen af august.

Bosnien er ikke kvalificeret til sommerens EM og derfor har Pjanic god tid til at lade batterierne op efter en svær sæson.

.:FORSIDE:.