fbpx
Annonce

Pjanic ventes at indlede den nye sæson med Barca

FCBARCELONA.DK - 10.06.22

// Miralem Pjanic

Miralem Pjanic har tilsyneladende ikke travlt med at få afklaret sin fodboldmæssige fremtid. Der er forlydender om, at han vil møde op den 4. juli på klubbens træningsanlæg for at indlede den nye sæson med klubben.

Selvom der resterer to år af Pjanic' kontrakt med Barca, er det så godt som sikkert, at han heller ikke trækker i Barca-trøjen den kommende sæson. I den netop overståede sæson var den 32-årige midtbanespiller udlejet til Besiktas.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi har ikke Pjanic med i sine planer og derfor tager alle nærmest for givet, at Barca vil finde en ny klub til den bosniske spiller, enten som et salg eller på endnu en lejeaftale.

Nu fortæller avisen Mundo Deportivo imidlertid, at Pjanic tager det helt roligt. Han kender sin situation, men har ikke tænkt at tage nogen hurtig beslutning om sin fremtid. Derfor skulle det angiveligt være hans hensigt at tage sig god tid efter sommerferien, til at beslutte hvad han vil.

Det betyder at Pjanic møder frem på træningsanlægget den 4. juli, hvor forberedelserne til den nye sæson indledes med lægetjek og den første træning. Herefter er det hans plan at se hvad der opstår af muligheder på spillermarkedet, der først lukker med udgangen af august.

.:FORSIDE:.