fbpx
Annonce

Pjanić: 'Det er tid til at vise den gamle Pjanić frem'

Anders Lang Jensen - 26.07.22

// Miralem Pjanic

Miralem Pjanić lignede et sikkert kort for Barca til at blive solgt permanent denne sommer, men midtbanespilleren er fortsat Barca-spiller. Pjanić selv tror på en fremtid på Camp Nou og vil vise sit gamle niveau frem, forklarer han.

Sidste år blev Miralem Pjanić udlånt til tyrkiske Besiktas, men midtbanespilleren er tilbage i Barca-truppen, der lige nu er på træningslejr i USA. Tiden i det catalanske har været udfordrende, men bosnieren er nu ivrig efter at kæmpe sig tilbage i varmen under Xavi.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’I de sidste to år har jeg kæmpet med skader, covid-19 og et skifte væk på lån. Men nu er det anderledes. Jeg er overbevist om, at jeg kan komme tilbage til mit bedste niveau. Jeg har arbejdet med en fysisk træner hele sommeren. Det er tid til at vise fansene den gamle Pjanić’, siger midtbanespilleren til den tyrkiske avis Fanatik.

’Jeg har en kontrakt med Barca indtil 2024. Jeg håber, at det bliver en god sæson for os, og jeg ser frem til at spille under Xavi. Han har altid været en rollemodel for mig, og for mig er han én af de bedste midtbanespillere nogensinde - at spille under ham er specielt. Der venter os en god sæson’, slutter Pjanić.

Udtalelserne fra Miralem Pjanić indikerer i den grad, at han selv regner fuld og fast med at være i Barca, når sommerens transfervindue er ovre. Konkurrencen på midtbanen er dog enorm, og spørgsmålet er, om ledelsen har i sinde at undersøge et exit for Pjanić, hvis muligheden opstår.

pjanic3

.:FORSIDE:.