Piqué: 'Sådan her burde vi altid have spillet'

FCBARCELONA.DK - 25.02.22

// Gerard Piqué // Napoli

ps5 art

Gerard Piqué var meget tilfreds med både resultatet af kampen mod Napoli og holdets udvikling under Xavi, da han udtalte sig umiddelbart efter 2-4 sejren. Han føler at holdet er godt på vej tilbage.

'Der har været en periode hvor Barca ikke har spillet på det niveau som en klub som vores bør gøre. Vi er tilbage hvor vi kommer fra. Sådan her vi burde vi altid have spillet, men det har vi ikke gjort det stykke tid. Det er et signal til os selv og alle udenfor klubben. Vi vender langsomt tilbage' kom det fra ham.

ps5 art

Han blev spurgt, hvem der har skylden for klubbens problemer. 'Jeg synes ikke det vil være rimeligt at pege på nogen. Der var en udvikling, hvor alle havde en del af skylden. Klubben tog nogle beslutninger der ikke var de rigtige, men vi må videre. Lige nu er vi i en god periode og vi skal fortsætte udviklingen' svarede han.

'Der er mange ting der har ændret sig, men det afgørende er, at holdet har et fundament at stå på og som vi er trygge ved. Vi har også forstærket os rigtig godt i vinter. Nu er vi blevet virkelig stærke i front' uddybede han.

Trods den vigtige sejr, vil Piqué ikke udråbe Barca som favorit i Europa League. 'Vi har ikke vundet noget endnu, men en sejr som denne hjælper os, når man tænker på, hvad vi har været igennem' kom det fra ham.

Piqué scorede selv til 1-3 og det fik også en kommentar. 'Som angriber kunne jeg nok have scoret 15 eller 20 mål hver sæson, men sandheden er, at jeg også har det rigtig godt bagude' afsluttede han med et smil.