fbpx

Pedri og Fati forventes at forlænge i denne uge

Anders Lang Jensen - 13.10.21

// Ansu Fati // Pedri

Ledelsen har arbejdet hårdt på kontraktforhandlinger med en række unge profiler på førsteholdet. Pedri og Ansu Fati er de to mest nævnte navne, og deres underskrivelser håber klubben på at have klar inden ugen er omme.

Flere unge spillere har i denne sæson gjort sig positivt bemærket på førsteholdet, men for Pedri og Ansu Fatis vedkommende har de været med et godt stykke tid efterhånden. De to blot 18-årige profiler har længe haft kontraktforlængelser undervejs og sagaen slutter angiveligt inden for kort tid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge Mundo Deportivo er de to spillere og deres repræsentanter meget langt i dialogen med Barca, og de sidste detaljer forventes at falde på plads i de kommende dage. Faktisk er forhåbningen internt i klubben, at de to forlængelser bliver meldt ud allerede inden søndag i denne uge.

Pedri forventes at underskrive en 5-årig forlængelse frem til 2026. Ansu Fati skriver umiddelbart under på en lidt kortere kontrakt grundet klubbens økonomi. Lige så snart Barca har mere økonomisk råderum, vil Fatis kontrakt blive forbedret og forlænget yderligere, meldes det.

Når Pedri og Ansu Fatis kontrakter er på plads, vil ledelsen rette fokus på spillere som Ronald Araújo og Gavi, der ligeledes skal sikres på længerevarende aftaler.

.:FORSIDE:.