fbpx
Annonce

Pedri: ’Jeg nyder at jeg nu har bolden meget mere'

Simon Arun Vrábel - 29.01.23

// Girona // Pedri



Pedri blev matchvinder med kampens enlige mål i 0-1 sejren over Girona og netop målene har været en mangelvare fra den ellers talentfulde midtbanespiller. Derfor var det også en glad og stolt Pedri som efterfølgende udtalte sig.

Unge Pedri er en af Barcas allerstørste talenter og lørdag aften viste han sig endnu engang frem med flot spil, men endnu vigtigere, så var hans enlige mål udslagsgivende for, at catalanerne kunne rejse fra Girona med alle tre point på kontoen. Netop de manglende mål har Pedri og Xavi haft fokus på, så det var en ekstra stolt midtbanespiller som mødte pressen efter kampen.

’Mine trænere har længe fortalt mig, at jeg bliver nødt til at forbedre mit angrebsspil og score flere mål, så jeg er glad for at jeg nu endelig har fået hul på bylden og at målene begynder at komme. Det er dejligt at have muligheden for at få lov til at score mål også’, indledte lørdagens matchvinder ydmygt ifølge avisen Mundo Deportivo.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Jeg nyder at den måde jeg spiller på nu gør, at jeg har bolden meget mere end før. Jeg føler mig mere komfortabel når jeg har bolden så meget og når det kommer til at angribe, så er det klart at alle spillere nyder at score mål og det gør jeg også. Jeg forsøger at gøre mit bedste for at bidrage til holdet’.

Kampen mod Girona var endnu en kamp hvor catalanerne ikke formåede at lukke kampen og med en smal 0-1 føring i slutningen af kampen, måtte Xavis mandskab kæmpe en hård kamp for at sikre samtlige tre point. Den manglende evne til at lukke kampene kommenterede Pedri også afslutningsvist.

’Vi ved stadig ikke hvordan vi lukker kampene og det koster os utrolig meget, både fysisk og mentalt. Det er klart at vores modstander vil gøre alt hvad de kan for at score i slutningen af kampen og med deres fans i ryggen så kan alting ske'.

Målet imod Girona er Pedris tredje mål i det nye kalenderår og andet mål på to kampe. I Supercup finalen imod Real Madrid scorede Pedri en enkelt gang og i forrige kamp imod Getafe blev han også matchvinder med kampens enlige mål.



.:FORSIDE:.