fbpx
Annonce

Pedri: 'Det blev en sejr hvor vi viste karakter'

FCBARCELONA.DK - 09.11.22

// Osasuna // Pedri

Pedri scorede det udlignende mål, da Barca i går aftes fik vendt et truende nederlag til en sejr over Osasuna. Efter kampen glædede han sig over, at holdet var i stand til komme tilbage trods masser af modgang.

'Det blev en meget svær kamp, og endnu sværere efter udvisningen. Det blev en sejr hvor vi viste karakter. Osasuna spiller med stor intensitet og vi vidste på forhånd, hvordan det ville blive' indledte han.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Da vi gik på banen efter pausen vidste vi, at vi skulle forsvare os meget, men vi vidste også, at vi ville få chancer og den første gik ind. Det hjalp' fortsatte Pedri om sin udlignende scoring til 1-1.

Lewandowskis udvisning fik også en kommentar. 'Det første gule kort han får, er noget som gentager sig for os i kampene, og som ellers aldrig giver gult. Det andet var ikke med ond vilje' forklarede han.

Også Gerard Piqué fik rødt kort. 'Når der sker noget uretfærdigt, så protesterer du. Det er noget der kan ske' kom det fra Pedri om episoden.

Osasuna kom foran efter en omdiskuteret situation, hvor der kunne være dømt frispark til Alonso. 'Dommeren siger at der ikke var frispark til Marcos Alonso, men det siger holdkammeraterne der var' afsluttede Pedri, der nu skal til VM med Spanien.



.:FORSIDE:.