Pedri blev afgørende i spansk OL-træningskamp

FCBARCELONA.DK - 18.07.21

// Pedri // Eric Garcia // Mingueza

Barca har Pedri, Mingueza og Eric García med ved OL og de kom alle i aktion i går i en træningskamp mod værtslandet Japan. Det var dog Pedri der løb med opmærksomheden, ved at skabe det spanske mål i 1-1 kampen.

Mingueza var den eneste af Barcas spillere der startede inde i træningskampen mod Japan. Det var hjemmeholdet der lagde bedst ud med en scoring kort før pausen, et mål som den tidligere La Masia spiller Kubo lagde op til.

Eric García kom på banen efter 55 minutter, hvor han afløste sin klubkammerat Mingueza. Midt i halvlegen var det så Pedris tur til at komme i aktion og mindre end 10 minutter senere blev han afgørende.

Han lagde en genial og millimeterpræcis pasning i dybden til den tidligere Barca-spiller Miranda, der spillede videre til Carlos Soler foran mål og så var der fortjent udlignet.

Spanien dominerede den sidste del af kampen, godt anført af den velspillende Pedri, men det blev ved 1-1 i OL-generalprøven i Japan.

Spanien spiller sin første gruppekamp på torsdag, hvor de møder Egypten. De to øvrige hold i gruppe C er Argentina og Australien og de to første går videre til kvartfinalerne.