Pedri: 'At brænde så mange chancer har en pris'

Simon Arun Vrábel - 14.09.22

// Bayern München // Pedri

Det var en skuffet men fattet Pedri som efter nederlaget til Bayern München mødte pressen, for der var ingen tvivl om at midtbanekreatøren mente, at det var catalanernes egen skyld at man tabte kampen.

Alle spillerne hang med hovedet efter Barcas skuffende 2-0 nederlag til tyske Bayern München på Allianz Arena, men det var alligevel en fattet og moden Pedri som mødte pressen og udtalte sig om kampen.

FCBSHOP art

’I første halvleg havde vi mange chancer, men at brænde så mange chancer har en pris, især når man spiller imod et hold som Bayern München. Når vi kommer frem til så mange chancer foran mål og ikke scorer, så er det svært at vinde’ indledte den 19-årige midtbanespiller.

Selvom catalanerne i flere perioder viste flot spil, så lukkede man alligevel to mål ind og ifølge Pedri var det udelukkende holdets egen skyld. ’Vi stod ikke godt nok på hjørnesparket og det bliver vi nødt til at arbejde på at forbedre, for generelt set spillede vi godt og vi spillede også lige op med Bayern. Vi kunne endda have vundet kampen, men det gjorde vi ikke i dag. Heldigvis har vi mange muligheder for foran os til at spille bedre kampe end dén i dag’ tilføjede Pedri, inden han blev bedt om at kommentere på dét straffespark som ikke blev dømt til Dembélé.

’Jeg har ikke set situationen men hvis hverken dommeren eller VAR så noget ulovligt, var der ikke straffe’ afsluttede Pedri diplomatisk.