fbpx
Annonce

Pau Cubarsí står foran sin første Clásico

FCBARCELONA.DK - 21.04.24

// El Clásico // Pau Cubarsí

Det er gået stærkt for den 17-årige Pau Cubarsí, der på rekordtid har tilkæmpet sig en fast plads i Barcas centrale forsvar. I aften står stortalentet foran sin måske største opgave, når han spiller El Clásico på Santiago Bernabeu.

Det vil være en gedigen overraskelse, hvis Xavi ikke har Cubarsí med i sin startformation til aftenens El Clásico i Madrid. Den unge spiller har leveret flot siden han debuterede som 16-årig for blot tre måneder siden i en pokalkamp.

Artiklen fortsætter under annoncen


Lige siden har Cubarsí leveret på et højt niveau og ikke mindst hans koldblodighed og sikkerhed i så ung en alder har imponeret. Inden aftenens Clásico er han noteret for 17 kampe.

Det foreløbige højdepunkt kom midt i marts måned, da han spillede sin første Champions League kamp i opgøret mod Napoli, hvor han blev kåret til banens bedste spiller.

Xavi har ikke frygtet at sende Cubarsí på banen i de største kampe og derfor regner alle med, at han tager plads i det centrale forsvar i aften. Det bliver i givet fald hans første Clásico i karrieren, da han endnu ikke havde fået sit gennembrud, da de to hold mødtes i finalen i den spanske Supercup i januar.

I Barca er man overbevist om, at Pau Cubarsí vil være en bærende spiller i mange år og derfor er der allerede taget initiativ til en dialog om forlængelse.

cubarsi5F

.:FORSIDE:.