fbpx

Pablo Torres situation er blevet mere kompliceret

FCBARCELONA.DK - 18.12.22

// Pablo Torre

topbar2221

Det er ikke meget man har set til den unge Pablo Torre denne sæson og planen var, at han skulle spille for andetholdet mens der var VM. Realiteterne er dog, at han ikke har spillet et eneste minut og det gør hans situation svær.

I går spillede Barcas andethold, Barca Atlétic, deres sidste kamp i 2022 og endnu en gang var det uden Pablo Torre i truppen. En ankelskade har holdt ham ude de seneste uger og det har forhindret ham i at få værdifuld spilletid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Pablo Torre har trænet med førsteholdet hele sæsonen og været udtaget til alle kampe, men det er blevet til meget lidt spilletid for den 19-årige midtbanespiller. Derfor var det planen, at han skulle hjælpe Barca Atléitic under den lange VM-pause.

Det har en ankelskade dog forhindret og derfor har Torre ikke spillet et eneste minut. Det gør det ikke nemmere for ham at slås om spilletid på førsteholdet, hvor han er oppe imod profiler som Gavi, Pedri, De Jong og Kessié.

Havde Pablo Torre fået nogle kampe for Barca Atlétic og vist sig flot frem, kunne det have åbnet døren for mere spilletid under Xavi, men hans skadespause har kun gjort det hele mere kompliceret for ham.

Der har været spekuleret i om det ville være bedst at leje Pablo Torre ud, når januar måneds transfervindue indfinder sig, da situationen ikke ser ud til at ændre sig for ham. Det kan højst blive til nogle sporadiske indhop og det er ikke optimalt for et ungt talent.

Alligevel tegner det til, at han tager resten af sæsonen med Barca i håbet om mere spilletid, end man har set indtil nu. Det skriver avisen Mundo Deportivo..:FORSIDE:.