fbpx
Annonce

Pablo Torre: 'Det er svært at få spilletid i Barca'

Anders Lang Jensen - 03.11.22

// Pablo Torre

Pablo Torre havde en begivenhedsrig tirsdag, da han for første gang startede inde for Barca i Champions League-kampen mod Viktoria Plzen og kom desuden på tavlen. Talentet har haft særdeles langt til spilletid indtil nu.

19-årige Pablo Torre fik sin startdebut, scorede sit første mål og måtte til slut udgå af opgøret, med hvad der føst lignede en skade. Torre har dog efterfølgende forklaret, at der bare var tale om krampe.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Det er en drøm at spille i Champions League og have muligheden for at starte inde og høre hymnen. Jeg er glad for resultatet og for at kunne hjælpe holdet med et mål. I halvlegen sagde Xavi til mig, at jeg skulle løbe mere dybt og det blev afgørende’, siger Pablo Torre til avisen Sport.

’Det er svært at få spilletid i Barca, men jeg beundrer mine holdkammerater og ser meget op til dem. Jeg forsøger at lære noget fra dem alle’, fortsætter midtbanemanden, der nedtoner bekymringerne om en potentiel skade, da han måtte forlade banen i slutfasen.

’Der var bare tale om krampe. Det er noget, der sker i fodbold, men alting er helt fint’, slutter han. Pablo Torre har i sæsonen blot fået spilletid i en enkelt La Liga-kamp og tre Champions League-opgør.

pablotorre15

.:FORSIDE:.