Optakt: FC Barcelona - Villarreal

FCBARCELONA.DK - 27.09.20

© Getty Images

I aften tager Barca for alvor hul på sæsonen 2020/21, når de indleder den nye sæsons liga med hjemmekampen mod Villarreal. Læs her vores optakt til Ronald Koemans første officielle kamp som Barca-træner.

Der er allerede spillet to runder her hvor Barca træder ind i ligaen til sin første kamp i den hjemlige turnering. Det er deltagelsen i sidste sæsons Champions League sent i august der er årsagen og kampene fra de to første runder bliver først indhentet omkring årsskiftet.

Barca lægger ud hjemme på Camp Nou, hvor det stadig ikke er tilladt med tilskuere. Det er Villarreal der kommer på besøg og de er kommet fint fra start i ligaen med fire point i de to første runder, så det er tilsyneladende et formstærkt hold med selvtilliden i orden, der gæster den catalanske hovedstad i aften.

Barca må fortsat undvære de skadesmeldte Ter Stegen, Umtiti og Braithwaite. Efter en let gang træning her til formiddag udtog Koeman sin trup til kampen og den ser således ud:

Neto, Iñaki Peña, Piqué, Lenglet, Alba, Junior, Busquets, De Jong, Pjanic, Aleñá, Sergi Roberto, Messi, Rafinha, Trincao, Pedri, Griezmann, Coutinho, Dembélé, Fati, Arnau Tenas, Araujo, Mingo og Puig.

Her overrasker udtagelsen af Rafinha, for han har ikke spillet i træningskampene, mens B-holdets centrale forsvarsspiller Mingo er udtaget for første gang til førsteholdet. Ter Stegen, Umtiti og Braithwaite er alle ude med skader. 

På et pressemøde i går så Koeman frem mod sin ligadebut som træner. 'Vi møder et hold der allerede har spillet to kampe, men vi er godt forberedt. Vi har arbejdet godt de seneste uger og holdet er stærkt til i morgen. Kampen mod Villarreal er kompliceret og vi skal spille tre kampe på en uge, men vi er klar' kom det fra ham.

Der er pres på fra start af i rivaliseringen med Real Madrid, der allerede har spillet to kampe i ligaen, hvor de har hentet fire point. Derfor har Koeman og hans spillere brug for en sejr i aftenens kamp, ikke mindst for at skabe optimisme efter en lang periode med problemer og konflikter i klubben.

Kampen spilles kl. 21.00 og vises på TV2 Sport X.

Spil på kampen hos bet365
- Barca vinder og holder nullet: 2,1
- Messi scorer kampens første mål: 2,5
- Gerar Piqué får en gult kort: 2,25
Spil ansvarligt +18 

644x70

.:FORSIDE:.