fbpx
Annonce

Også Frenkie de Jong har karantæne mod Getafe!

FCBARCELONA.DK - 11.05.22

// Frenkie de Jong

Både Eric Garcia og Jordi Alba fik gule kort tirsdag aften mod Celta, hvilket holder dem ude med karantæne mod Getafe på søndag. Det samme gælder Frenkie de Jong, som også fik et gult kort.

Der venter Xavi enorme udfordringer i arbejdet på en startopstilling til søndagens udekamp i ligaen mod Getafe. Her må catalanerne som bekendt se bort fra Dest, Sergi Roberto og Piqué, som alle er ude med skader, mens Araújo muligvis også vil være at finde på skadeslisten på grund af sin hovedsakde. Derudover fik Eric Garcia og Jordi Alba gule kort, hvilket også holder dem ude mod madrilenerne.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det er dog ikke kun i forsvaret, at Xavi må undvære spillere. Frenkie de Jong modtog også et gult kort tirsdag mod Celta de Vigo, hvilket udløser en spilledags karantæne. Hollænderen kan dermed heller ikke spille mod Getafe. De Jong har ellers været fast mand på den catalanske midtbane i denne sæson, men på søndag må Xavi finde en erstatning.

Den gode nyhed for Xavi er, at Sergio Busquets i kampen mod Celta de Vigo afsonede sin karantæne. Catalaneren er derfor igen til rådighed på søndag og vil derfor helt sikkert igen være at finde på den catalanske midtbane. Her får han med stor sandsynlighed selskab af Gavi, mens den sidste plads muligvis går til Ruiqui Puig.

.:FORSIDE:.