Officielt: Sæsonen er slut for Philippe Coutinho

FCBARCELONA.DK - 07.04.21


I går blev det officielt bekræftet, at sæsonen definitivt er slut for Coutinho. Det var den brasilianske landsholdslæge der bekræftede at den knæskadede spiller end ikke kan deltage i Copa América til sommer.

Coutinho gennemgik forleden endnu en operation i det skadede venstre knæ og i går kom der dårlige nyheder fra den brasilianske landsholdslæge Rodrigo Lasmar, der også medvirkede ved operationen hjemme i Brasilien.

'Jeg kan oplyse, at der ikke er tid til at komme sig inden Copa América' var den klare melding. Den sydamerikanske slutrunde spilles fra midten af juni og fire uger frem.

'Han gennemgik to operationer i Barcelona, men havde brug for en mere, der skal rette op på skaden. Hans tilbagevenden vil afhænge af udviklingen, men da det drejer sig om den tredje operartion, skal vi være mere forsigtige, så vi kommer ikke med en prognose' fortsatte Lasmar.

Dermed ligger det fast at Coutinho ikke kommer mere i aktion for Barca denne sæson og måske heller ikke senere. Det er angiveligt klubbens plan at skille sig af med brasilianeren til sommer, enten på en lejeaftale eller et salg.

.:FORSIDE:.