fbpx

Officielt: Riqui Puig skifter til Los Angles Galaxy

FCBARCELONA.DK - 04.08.22

// Riqui Puig

Så er det blevet officielt bekræftet, at den 22-årige Riqui Puig fortsætter karrieren i USA, nærmere bestemt hos LA Galaxy. Barca melder ikke noget om en overgangssum, men de får 50% ved et eventuelt videresalg.

Der har de seneste dage været stærke rygter om, at Puig var på vej til den amerikanske liga MLS, nærmere bestemt til den califoniske klub Los Angles Galaxy. Her torsdag aften har Barca bekræftet skiftet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca meddeler samtidig at de har sikret sig en tilbagekøbsret på spilleren fra La Masia, ligesom de får halvdelen af en eventuel transfersum, hvis LA Galaxy sælger Puig videre til en anden klub. Derimod meldes der ikke noget om, at den amerikanske klub betaler for midtbanespilleren.

Riqui Puig er en af de fem spillere der ikke indgår i Xavis planer for sæsonen, hvorfor han heller ikke var med holdet til træningskampene i USA. Derfor er det ingen overraskelse at Puig nu forlader klubben.

Den 22-årige Riqui Puig har kæmpet hårdt i to sæsoner for at slå igennem, men han lykkedes hverken med at overbevise Ronald Koeman eller Xavi.

Puig er noteret for 57 kampe i Barca-trøjen, hvor det er blevet til to mål.

.:FORSIDE:.