fbpx

Officielt: Nico Williams forlænger med Bilbao

Simon Arun Vrábel - 02.12.23

// Nico Williams

Helt som forventet forlænger Nico Williams sin kontrakt med Athletic Club Bilbao, således den først udløber til 2027. I Barca venter man spændt på at høre, om de seneste rygter om angriberens frikøbsklausul holder stik.

I Barca kommer det ikke som nogen ærgerlig overraskelse, at Nico Williams forlænger sin kontrakt med baskiske Athletic Club Bilbao, for der er ikke umiddelbart planer om at hente den talentfulde angriber til sommer, men den 21-årige basker er forsat i kikkerten hos Barcas sportslige ledelse, som håber, at angriberen ikke har opgivet drømmen om en fremtid i blaugrana.

Artiklen fortsætter under annoncen


Fredag middag meddelte Athletic sammen med de store spanske og catalanske medier, at Nico Williams forlænger sin kontrakt frem til 2027. I løbet af efteråret havde den sportslige ledelse angiveligt overvejet at indlede forhandlinger med den 21-årige angriber, hvis kontrakt stod til at udløbe til sommer, men i stedet valgte man andre prioriteter, måske også fordi man fornemmede, at det trak op til en forlængelse.

I slutningen af oktober kunne Mundo Deportivo fortælle, at Williams angiveligt har bedt om at få sin frikøbsklausul på 50 millioner euro fastlåst i sin nye kontrakt, og i Barca ser man det som et signal om, at Williams forsat drømmer om en fremtid på Camp Nou. Derfor venter man spændt på at høre, hvordan frikøbsklausulen i den nye kontrakt reelt ser ud.

Selvom Barca ikke vælger at indløse Williams frikøbsklausul, men i stedet venter på at hans kontrakt med Bilbao løber ud, vil angriberen i 2027 være 25 år, og kan man hente ham på en fri transfer til den tid, vil det forsat være en rigtig god handel for Barca, vel at mærke, hvis Nico Williams fortsætter sin udvikling..:FORSIDE:.