fbpx
Annonce

Officielt: Medlemmerne godkender Espai Barca

FCBARCELONA.DK - 19.12.21

// Espai Barca

42.693 af FC Barcelonas medlemmer deltog søndag i afstemningen om projektet Espai Barca, hvor Camp Nou skal moderniseres og udvides. Resultatet blev et rungende ja, hvor 87,8% af deltagerne stemte ja til projektet.

Klokken 21.00 lukkede afstemningen i Barcelona, hvor medlemmere af klubben hele dagen har kunne stemme på, hvor vidt man ønsker at godkende det prestigefyldte projekt Espai Barca, hvor Camp Nou skal moderniseres og udvides for svimlende 1,5 milliarder euro. Et beløb, som man allerede har sikret sig et fordelagtigt lån til, som skal finansiere det ambitiøse projekt.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


I alt deltog 48.623 af klubbens medlemmer og her stemte massive 87,8%, at man godkender Espai Barca. Kun 10,4 stemte nej, mens 1,8% stemte blankt. Dermed blev det til en overbevisende og knusende godkendelse af projektet, som i løbet af de kommende år skal modernisere Camp Nou og området omkring stadion.

Projektet indebærer først og fremmest en modernisering og udbyggelse af Camp Nou, hvor arbejdet påbegyndes allerede næste år og hvor det nye stadion skal stå færdigt i slutningen af 2025. Derudover skal det nye indendørs stadion Palau Blaugrana stå færdigt i 2026, mens det såkaldte 'Campus Barça', som består af kontorer og hotel, skal stå færdigt i 2027. Der er uden sammenligning tale om den største investering i FC Barcelonas historie.

Når projektet Espai Barca er blevet gennemført forventes det nye Camp Nou og de omkringliggende moderniseringer at kunne indbringe klubben 200 millioner euro om året.

.:FORSIDE:.