fbpx

Fire Barca-spillere udtaget til Spaniens landshold

Peter Vyff - 07.10.23

// Ferran Torres // Alejandro Balde // Gavi // Lamine Yamal

Luis de la Fuente udtog i går sin landsholdstrup til Spaniens kommende EM-kvalifikationskampe. Landstræneren fandt plads til fire Barca-spillere, som alle må forventes at få spilletid i kampene mod Skotland og Norge.

Spanien skal forsøge at følge op på det flotte spil i sidste landskampspause, hvor Georgien og Cypern blev besejret med henholdsvis 7-1 og 6-0. Luis de la Fuentes tropper skal dog nok forvente noget mere modstand, når de denne gang møder Norge og Skotland. De la Fuente har til den opgave udtaget en landsholdstrup, der blandt andet består af fire Barca-spillere.

Artiklen fortsætter under annoncen


De fire navne, der er tale om, er Lamine Yamal, Ferran Torres, Alejandro Balde og Gavi. De to sidstnævnte er blevet fast inventar på det spanske landshold, imens Yamal fik sin landsholdsdebut i sidste spillerunde mod Georgien, hvor han også scorede sit første mål for La Roja.

Hvad angår Ferran Torres, havde den 23-årige kantspiller været ude af landsholdstruppen efter VM-slutrunden sidste år. Spanieren fik dog chancen i sidste måned efter skader til Marco Asensio og Dani Olmo, hvilket han takkede for med to scoringer imod Cypern.

Den tidligere Manchester City-spiller har sidenhen fulgt op på den gode form hos Barca, hvor han senest scorede sejrsmålet over Porto i Champions League.

Udtagelsen betød også at der ikke blev fundet plads til Oriol Romeu og Iñigo Martínez, der begge blev fravalgt i forhold til De la Fuentes oprindelige bruttotrup. Pedri må også se kampen fra sofaen, da han fortsat er skadet, imens Marco Alonso og Sergi Roberto ikke er inde i landsholdsbilledet i øjeblikket..:FORSIDE:.