fbpx
Annonce

Officielt: Ferran Jutglá skifter til Club Brugge

FCBARCELONA.DK - 08.06.22

// Ferran Jutgla


Barca har i dag meldt officielt ud, at de sælger angriberen Ferran Jutglá til belgiske Club Brugge. Prisen for B-holdsspilleren er på 5 miliioner euro og derudover har Barca sikret sig 10% af en eventuel senere salgssum.

Den 23-årige angriber har de seneste dage været rygtet kraftigt til Club Brugge og i dag kom så den officielle bekræftelse på skiftet. Der er tale om et rent salg uden en tilbagekøbsmulighed, hvilket Barca ellers ofte sikre sig på klubbens talenter, men her har Jutglás alder nok spillet ind. I stedet har Barca altså ret til 10% af salgsummen, hvis Club Brugge en dag sælger angriberen videre.

Artiklen fortsætter under annoncen


Jutglá kom gratis til Barca B for blot et år siden og har imponeret stort, hvilket også kastede hele ni kampe af sig med førsteholdet, hvor catalaneren lykkedes at score to gange. På B-holdet sluttede han sæsonen som holdets topscorer med 19 mål.

For Barca er det en glimrende handel, for selvom Jutglá har gjort det godt i sin eneste sæson i klubben, havde Xavi ikke en fast plads til ham i førsteholdstruppen den kommende sæson. Derfor var et salg eneste mulighed og dermed scorer klubben 5 mio. euro i ren fortjeneste på blot et år.

Ferran Jutglá har tegnet en 4-årig kontrakt med Club Brugge.

jutgla5

.:FORSIDE:.