fbpx
Annonce

Officielt: Abidal færdig som sportsdirektør i Barca

Anders Lang Jensen - 18.08.20

// Abidal


Efter flere spekulationer omkring sportsdirektør Eric Abidals fremtid efter ydmygelsen mod Bayern München, er franskmanden nu endegyldigt færdig i Barca-jobbet. Det bekræfter Barca i en pressemeddelelse.

Da Barca bekræftede fyringen af daværende cheftræner Quique Setién, skrev klubben samtidig, at der også ville komme en række andre markante ændringer omkring førsteholdet på Camp Nou. Én af disse ændringer kommer nu, eftersom Éric Abidal endegyldigt er færdig som sportsdirektør i det catalanske. Parterne har nemlig ophævet franskmandens kontrakt med øjeblikkelig virkning.

'FC Barcelona og Eric Abidal er nået til enighed om at afslutte kontrakten, der forbandt parterne. Klubben vil offentligt gerne takke Eric Abidal for hans professionalisme, dedikation og det tætte og positive forhold med hele Barcelona-familien’, skriver Barca i pressemeddelelsen.

Udrensningen udenfor kridtstregerne er altså godt i gang. Præsidentvalget kommer til marts måned, og på spillerfronten forventes der også at ske en heftig udskiftning i førsteholdstruppen. Derudover forventes Ronald Koeman at blive ansat som træner i løbet af de kommende dage.

.:FORSIDE:.