Officielt: Coutinho har pådraget sig en lårskade

FCBARCELONA.DK - 25.10.20

© Getty Images

Barca kommer til at undvære Philippe Coutinho i de kommende kampe. Klubben har meldt ud, at brasilianeren pådrog sig en lårskade i El Clásico i går eftermiddags. Det er endnu uvist, hvor lang pause der venter ham.

Coutinho spillede samtlige 90 minutter i kampen mod Real Madrid i går eftermiddags, men efter kampen kunne brasilianeren mærke der var noget galt i venstre lår. I dag blev han undersøgt nærmere af klubbens læger og de bekræfter nu, at der er tale om en skade.

Som man oftest ser det, kommer lægerne ikke med et konkret bud på, hvor lang tid Coutinho ventes at sidde ude. De kommer med den velkendte formulering om, at udviklingen vil afgøre hvornår han er disponibel igen.

Det må dog forventes, at brasilianeren kommer til at gå glip af en række kampe. En muskelskade i låret kan nemt tage et par uger, også selvom den ikke er alvorlig. Helt opagt er det dog, at han ikke tager med til Torino til onsdagens kamp mod Juventus.

Coutinhos skade kommer på et skidt tidspunkt for ham og holdet, for han har haft en glimrende start på sæsonen og har været en af Ronald Koemans foretrukne spilllere.

.:FORSIDE:.