fbpx
Annonce

Officielt: City er enig med Dortmund om Haaland

FCBARCELONA.DK - 10.05.22

// Erling Haaland

I Barca drømte man længe om at forstærke holdet med Erling Haaland, men nu er drømmen definitivt bristet. Manchester City har meldt officielt ud, at man er blevet enig med Dortmund om en handel med den norske angriber.

Det er i en umelding på Twitter at City bekræfter aftalen. 'Manchester City kan bekræfte, at vi har indgået en principaftale med Borussia Dortmund om en handel med angriberen Erling Haaland fra den 1. juli' skriver de blandt andet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Haaland har længe været et meget varmt navn på rygtebørsen i Barcelona og der er næppe tvivl om, at angriberen stod øverst på klubbens liste over ønskede forstærkninger i næste sæson. Der har også været holdt flere møder med hans agent Mino Raiola, der for nylig afgik ved døden.

Det har dog hele tiden set svært ud for Barca, for udover at der skal 75 mio. euro på bordet for at købe Haaland fri fra Dortmund, kræver han også en løn der ville sprænge lønbudgettet i Barca. Derfor er rygterne stilnet gevaldigt af på det seneste.

I stedet bliver det Manchester City der får glæde af nordmanden. Klubben fortæller dog, at man endnu mangler at forhandle spillerens personlige vilkår på plads, men det må nærmest kunne anses som en formalitet, efter den udmelding der er kommet i dag.

Med Haaland ude af billedet, kan Barcas ledelse nu koncentrere sig om andre muligheder, der økonomisk bedre passer til den aktuelle situation.

.:FORSIDE:.