fbpx
Annonce

Officielt: Barca undskylder for Dembélés opførsel

FCBARCELONA.DK - 08.07.21

// Ousmane Dembélé // Antoine Griezmann


Barca er nu kommet med en offciel reaktion på den video med Dembélé, hvor han er nedladende overfor nogle japanske hotelansatte. Helt som ventet tager Barca kraftigt afstand fra franskmandens opførsel.

Barcas hovedsponsor Rakuten bad i forgårs klubben om en forklaring på episoden med Ousmane Dembélé, hvor man ser ham i en video, hvor han taler meget grimt om tre ansatte i et hotelværelse i Japan, mens Griezmann griner indforstået. Udtalelserne i videoen er af mange blevet opfattet som racistiske.

Nu er der så kommet en officiel reaktion fra Barca:

'Vi beklager meget at videoen viser en ubehagelig situation for japanske og asiatiske fans. På alle niveauer i klubben skal man respektere klubbens værdier. Som klub er vi meget opsat på at forbedre uddannelsen omkring racespørgsmål, diskimination og diversiteter. Der er ikke plads til racisme i FC Barcelona.

Vi undskylder offentligt overfor alle de fans og medlemmer der føler sig krænket. Klubbens ledelse vil gøre alt for, at der ikke kommer lignende episoder i fremtiden. Begge spillere har sagt undskyld og beklaget overfor de japanske tilhængere, men klubben vil stadig tage de nødvendige interne handlinger' skriver klubben.

Der er næppe tvivl om, at Dembélé og Griezmann bliver kaldt til en samtale med præsident Joan Laporta, når de vender tilbage efter sommerferien, for videoen har sat i klubben i et dårligt lys, for det var på en træningsophold med Barca i Japan at det skete.

.:FORSIDE:.