fbpx
Annonce

Officielt: Barca henter stortalentet Pablo Torre

FCBARCELONA.DK - 05.03.22

© FC Barcelona
// Pablo Torre

ps5 art


Det er blevet officielt bekræftet, at Barca henter det 18-årige midtbanetalent Pablo Torre i Racing de Santander, i første omgang for at spille på B-holdet. Pablo Torre spiller sæsonen færdig i Santander.

I går var der rygter om en snarlig aftale og den blev så bekræftet sent i går aftes. Pablo Torre skifter til Barca fra næste sæson og dermed sikrer Barca sig et af spansk fodbolds største talenter i konkurrence med klubber som Real Madrid og Chelsea.

Artiklen fortsætter under annoncen


Racing får 5 mio. euro for Torre og derudover en række variabler, så prisen samlet set kan nå op på 20 mio. euro. Det bekræfter Barca på deres hjemmeside. Dermed ligner aftalen meget den som sendte Pedri til Barca for cirka to år siden.

Pablo Torre får kontrakt frem til 2026 og han får en frikøbsklausul på 100 mio. euro. Han er i første omgang tænkt en plads på Barca B, men der er næppe tvivl om, at man hurtigt får ham at se for førsteholdet.

Torre er en offensiv midtbanespiller med en glimrende teknik. I Racing har han hovedsagligt spillet i midtbanens højre side.

Udvikler Pablo Torre som forventet, tegner der sig et billede af spændende midtbanekonstellation i mange år med Nico, Pedri og altså Pablo Torre.

.:FORSIDE:.