fbpx

Officielt: Barca bekræfter farvel til Adama og Luuk

FCBARCELONA.DK - 02.07.22

// Luuk de Jong // Adama Traore

Selvom der ikke har været den store tvivl måtte man vente helt indtil mandag før Barca kunne offentliggøre, at både Adama Traoré og Luuk de Jong er fortid på Camp Nou. De vender begge tilbage til deres respektive klubber.

Adama Traoré blev som bekendt hentet til Barca på en lejeaftale den 29. januar gældende for resten af sæsonen og selvom angriberen indledningsvis imponerede, så gled han langsomt ud af startopstillingen. Nu vender Adama så tilbage til Wolverhampton.

Artiklen fortsætter under annoncen


Adama fik i alt 826 minutter på banen i sidste sæson på Xavis mandskab. De blev fordelt over 21 kampe og her var 10 af kampene med en plads i den catalanske startopstilling.

Luuk de Jong blev hentet til Barca den 30. juni sidste år på en lejeaftale for en enkelt sæson. Den høje hollænder scorede nogle vigtige mål for catalanerne, men der var aldrig nogen tvivl om, at han ikke havde en langsigtet plads i Barca-angrebet. Luuk de Jong vender derfor tilbage til Sevilla.

De Jong nåede at spille 938 minutter for Barca fordelt over 29 kampe. 10 af disse kampe var med en plads i startopstillingen.

.:FORSIDE:.