fbpx
Annonce

Officielt: Balde ude med ankelskade i 6-7 uger

FCBARCELONA.DK - 29.05.23

// Alejandro Balde

Alejandro Balde nåede kun at spille det første kvarter af søndagens kamp mod Mallorca, før han blev offer for en voldsomt stempling. I en pressemeddelelse bekræfter Barca, at forsvarsspilleren er ude i 6-7 uger.

Efter et lille kvarter af søndagens hjemmekamp mod Mallorca kom gæsternes Amath Ndiaye flyvende og stemplede Balde på indersiden af skinnebenet, så Barca-spilleren vred om på anklen. Balde vred sig i smerte og måtte bæres fra banen, mens Ndiaye modtog et direkte rødt kort.

Artiklen fortsætter under annoncen


Efter søndagens kamp kunne Barca meddele, at Balde har delvist overrevet ledbåndet i højre ankel og at der nu venter en pause på 6-7 uger. Skadespausen er dog uden betydning, da Barca kun mangler sæsonens sidste kamp, når man den 4. juni møder Celta de Vigo på udebane.

Skaden betyder, at Balde vil kunne træne igen i midten af juli og dermed burde han akkurat nå at blive klar til når holdet starter forberedelserne til den nye sæson. Det sker blandt andet i USA, hvor man med den første kamp den 22. juli skal møde Juventus, Arsenal, Real Madrid og AC Milan.

.:FORSIDE:.