Officielt: Ansu Fati er nu en del af førsteholdet

FCBARCELONA.DK - 23.09.20Ansu Fati kan nu formelt kalde sig førsteholdsspiller hos FC Barcelona. Klubben har i dag meldt officielt ud, at angriberen definitivt rykkes op på førsteholdet, hvor han får trøje nr. 22 og en astronomisk frikøbsklausul.

Den blot 17-årige Ansu Fati spillede hele sidste sæson med førsteholdet, selvom han har tilhørt B-holdet. Det fortsatte her i den nye sæson og i dag blev det så officielt, at angriberen tilknyttes førsteholdet.

Det sker ved at Fati får en førsteholdskontrakt og her er der aftalt en frikøbsklausul på hele 400 mio. euro, altså 3 mia. kroner, hvilket nok skal holde andre klubber fra fadet.

Barca fortæller samtidig, at Ansu Fati kommer til at spille i trøje nr. 22 i denne sæson, altså den trøje som Arturo Vidal efterlader efter skiftet i går til Inter. Indtil nu har Fati spillet med nr. 31.

La Masia-spilleren fik sit helt store gennembrud for lidt over et år siden, da flere skader i angrebet gav ham chancen på førsteholdet. Siden har stortalentet ikke set sig tilbage og nu har han altså taget endnu et vigtigt skridt i karrieren.644x70

.:FORSIDE:.