fbpx
Annonce

Ny agent-regel kan bringe Håland tættere på Barca

Anders Lang Jensen - 17.12.21

// Erling Haaland

Agenterne har på en relativ kort tidsperiode taget en stor del af magten på fodboldens transfermarked, men måske der kommer en ny regel på området, der vil gøre en transfer med Erling Håland mindre kompliceret.

Superargenten Mino Raiola har norske Erling Håland i stalden, og italienerens ønske er uden tvivl at indkassere et voldsomt højt beløb af en eventuelt købende klub. Men snart kan den manøvre være fortid, eftersom FIFA overvejer at sætte ind.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Ifølge avisen Marca arbejder FIFA på at indføre en lov omkring spilleragenternes indtjening ved en transfer. Her vil FIFA ved lov indføre en maksimal procentmæssig andel til agenten. Det vil gøre fremtidige transfers af topspillere markant mere simple.

Barcas og andre topklubbers jagt på Dortmunds Erling Håland har i høj grad været præget af et stort krav om betaling direkte ned i lommen til agenten Mino Raiola. Beløb på svimlende 50 millioner euro til Raiola har været nævnt, men med den rygtede nye procentsats på 6, vil beløbet stort set være 10 gange så lavt.

Økonomisk set vil det stille Barca langt bedre i jagten på den norske angriber. Haalands frikøbsklausul ligger til sommer angiveligt på 75 millioner euro, og hvis agenten ikke skal have en stor millionsum, vil det være langt mere realistisk for Barca at kunne indfri de økonomiske betingelse.

.:FORSIDE:.