fbpx
Annonce

Nu venter alle på en reaktion fra præsident Bartomeu

FCBARCELONA.DK - 05.09.20

// Lionel Messi // Bartomeu


Bruddet mellem Messi og Bartomeu er en kendsgerning efter argentinerens udtalelser i går, hvor Barca-præsidenten blev beskyldt for ikke at holde ord og for reelt at tvinge Messi til at blive. Nu venter alle på en reaktion.

Hvad mener Josep Maria Bartomeu om udtalelserne og beskyldningerne i går fra Leo Messi? Det spørgsmål melder sig naturligt efter den svada som Messi kom med i går aftes. Kan Barca-præsidenten leve med, at en spiller siger sådan noget?

Barca kom ikke i går med en officiel reaktion på Messis udtalelser. Klubben har sandsynligvis den holdning, at Messi er på kontrakt og derfor ikke behøver at sige at han bliver. Derfor behøver klubben heller ikke kommentere det.

Klubbens officielle hjemmeside omtaler helller ikke interviewet med Messi, selvom der er tale om en af de største konflikter i klubben i rigtig mange år. Nyheden om at Messi tager en sæson mere nævnes i alverdens sportsmedier, men altså ikke på Barcas hjemmeside.

Eneste reaktion fra klubben var på Twitter sent fredag aften, hvor man citerede Messi for at sige ' Jeg vil yde det maksimale. Min kærlighed for Barca ændrer sig aldrig'.

Tavsheden fra klubben kan være et tegn på, at man ikke ved hvordan man skal reagere. Skal man glæde sig over fortsat at have verdens bedste spiller, eller skal man straffe ham for at fremføre alvorlige beskyldninger mod klubbens præsident?

Derfor venter alle lige nu på en reaktion fra Bartomeu. Tager han måske konsekvensen og går af med øjeblikkelig virkning, eller kan han leve med at have en spiller, der så åbentlyst har mistet tilliden til ham og hans ledelse af klubben?

Polemikken omkring Messi er med garanti ikke slut.

.:FORSIDE:.