fbpx
Annonce

Nu venter alle på at høre noget fra Leo Messi selv

FCBARCELONA.DK - 04.09.20

// Lionel Messi


Efter et par dage hvor Messis far Jorge Messi har talt med Barca-præsident Bartomeu og efterfølgende har mødtes sin søn om den aktuelle situation, venter alle nu på at høre nyt fra hovedpersonen selv.

Efter onsdagens møde mellem Bartomeu og Jorge Messi, kørte sidstnævnte i går hjem til sin søn Leo i byen Castelldefels syd for Barcelona. Her stod pressen og ventede og de kunne berette om, at Messi og hans far talte sammen i lidt over en time.

Hvad de talte om er ikke sluppet ud, men alle venter nu på, at høre noget fra Messi selv. Jorge Messi har med stor sandsynlighed orienteret sin søn om mødet med Bartomeu og de har sikkert også drøftet, hvad der nu skal ske.

Herfra er der bare at vente, men Messi kan næppe trække situationen lang tid endnu. Barca har taget hul på forberedelserne til den nye sæson og der er brug for en afklaring for alle parter.

På det seneste har der været forlydender om, at Messi alligevel skulle være klar til at tage en sæson mere, hvilket er det som hovedparten af alle Barca-fans håber på. Det kan dog ikke afvises, at han holder fast i at forlade klubben og så tegner der sig et billede af en kompliceret konflikt, der nemt kan blive langvarig.

.:FORSIDE:.