fbpx
Annonce

Nu skal fokus igen rettes mod den hjemlige liga

Simon Arun Vrábel - 15.09.22

// La Liga // Elche

Nu hvor kampen imod Bayern München er fortid, er det tid til at rette blikket imod den næste opgave i ligaen, hvor upåagtet Elche på lørdag eftermiddag gæster Spotify Camp Nou i sjette spillerunde.

Der var internationalt fokus på Barcas besøg på Allianz Arena til trods for, at der kun var tale om anden spillerunde i Champions League gruppespillet, så der er tale om noget af en kontrast når bundholdet Elche på lørdag gæster Camp Nou.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Alle spillere drømmer om at spille fodbold på den helt store scene og et fyldt Allianz Arena imod et stjernespækket Bayern München, står da også i skærende kontrast til de forberedelser som holdet skal foretage forud for kampen imod Elche. Ikke desto mindre vindes liga-titlen via kontinuerlig performance over en lang periode og derfor er kampen imod Elche da også en must-win kamp.

Der ligger derfor en særskilt opgave for Xavi i at sikre, at truppen er motiveret og fokuseret på næste opgave for selvom modstanderen hedder Elche, vil alt andet end en sejr være en fiasko som sætter et unødvendigt pres på catalanerne, som lige nu er to point efter ærkerivalerne Real Madrid, grundet den målløse sæsonåbner ude imod Rayo Vallecano.

Kampen imod Elche spilles på lørdag kl 16.15 og vises på TV 2 Sport X.

.:FORSIDE:.