fbpx
Annonce

Nu kan Barca igen selv afgøre den spanske liga!

FCBARCELONA.DK - 18.04.21

// La Liga


Barca har igen det spanske mesterskab i egne hænder. Det er kendsgerningen søndag aften, hvor Real Madrid smed point på udebane mod Getafe efter et målløst opgør i den spanske hovedstad.

Det blev altså kun for en kort stund, at Barca skulle være afhængig af andre i håbet om at vinde det spanske mesterskab. Det var nemlig blevet realiteten efter det skuffende nederlag i El Clásico til Real Madrid.

Men sent søndag aften dumpede der en gave ned på Camp Nou, da Real Madrid skuffede på udebane mod Getafe, hvor man spillede 0-0. Resultatet betyder, at Barca nu igen har det spanske mesterskab i egne hænder og nu igen udelukkende afhænger af sig selv.

Den øjeblikkelige stilling i den spanske liga har Atlético Madrid på førstepladsen med 70 point efter 31 kampe, mens Real Madrid følger med 67 point efter samme antal kampe spillet. Herefter følger Barca med 65 point, men catalanerne har spillet en kamp mindre, da man i weekenden som bekendt vandt Copa del Rey.

Stillingen betyder, at Barca med en sejr i deres udskudte kamp vil rykke forbi Real Madrid og op på andenpladsen med 68 point. Det er kun to point efter Atlético Madrid, som Koemans tropper skal møde i en direkte duel om det spanske mesterskab i den fjerdesidste runde. Hvis Barca vinder denne kamp, rykker man også forbi Atlético Madrid i tabellen.

.:FORSIDE:.