fbpx
Annonce

Newcastle og Chelsea blander sig i kampen om Messi

Peter Vyff - 04.06.23

// Lionel Messi

Messi er på det seneste blevet rygtet kraftigt til Al-Hilal i Saudi-Arabien. Barca håber dog fortsat på at hente argentineren til Camp Nou, ligesom Newcastle og Chelsea nu angiveligt også blander sig i kampen om fodboldikonet.

Der er efterhånden blevet skrevet meget om Messi, som snart er fortid hos Paris Saint-Germain. Landsholdsspilleren har dog hidtil forholdt sig ganske stille omkring hans fremtid, selvom han både er blevet sat i forbindelse med et skifte til Al-Hilal, Inter Miami og et sensationelt returskifte til Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 34-årige Messi er dog ifølge den argentinske journalist Pablo Gravellone nu også dukket op som et transfermål hos Newcastle og Chelsea. Begge Premier League-klubber har stor finansiel opbakning fra deres ejere, og det er derfor ikke usandsynligt at de kan strikke en økonomisk tiltalende aftale sammen.

Det mest sandsynlige bud af de to skulle angiveligt være Newcastle, eftersom Chelsea ikke formåede at kvalificere sig til Champions League til næste sæson. Argentineren hælder dog eftersigende fortsat imod et skifte til Barca eller til Al-Hilal.

Messis retur til Camp Nou afhænger dog i høj grad af, hvad der rent økonomisk kan lade sig gøre hos Barca. Catalanerne har endnu ikke fået godkendt den økonomiske plan for næste sæson, hvilket betyder at ledelsen ikke har mulighed for at forhandle, og sende konkrete kontrakttilbud til potentielle forstærkninger.



.:FORSIDE:.