fbpx

Neuers alvorlige skade giver Ter Stegen chancen

FCBARCELONA.DK - 11.12.22

// Ter Stegen

topbar222

Ter Stegen fik ikke eneste minut på banen under VM, inden at Tyskland meget overraskende måtte sige farvel allerede efter gruppespillet. Nu er Manuel Neuer imidlertid ude resten af sæsonen og det giver Barca-keeperen chancen.

Manuel Neuer fik alle minutter i de tre gruppekampe ved VM og selvom Marc-André ter Stegen af mange regnes som en af verdens bedste målmænd, måtte han tage til takke med en bænkeplads i samtlige tyske kampe.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu ser det imidlertid ud til at situationen kan ændre sig. Den 36-Neuer har pådraget sig en alvorlig knæskade ved en skiferie som han tog på efter tyskernes tidlige VM-exit. Bayern München har bekræftet, at målmanden er ude resten af sæsonen.

Dermed er døren åbnet for Ter Stegen til en rolle som førstekeeper for Tyskland, der er vært ved EM 2024 og således ikke skal spille kvalifikationskampe. Det helt store spørgsmål er så om Neuer kan vende tilbage efter sin skade, eller om karrieren nærmer sig sin afslutning. Reelt kan EM blive den første slutrunde, hvor det bliver Teg Stegen der skal vogte buret.

Det vil helt sikkert give Ter Stegen ekstra motivation at blive udnævnt til førstemålmand på det tyske landshold, en rolle den 30-årige Barca-keeper længe har ønsket sig..:FORSIDE:.