fbpx
Annonce

Neto gjorde god reklame for sig selv mod Betis

FCBARCELONA.DK - 08.05.22

// Real Betis // Neto

Det er ikke meget man har set til Neto denne sæson, men mod Betis spillede han sin fjerde kamp på sæsonen og gjorde det godt. Den gode indsats kan åbne døre for brasilaneren, der forventes at forlade Barca denne sommer.

Med afbuddet fra Ter Stegen til lørdagens kamp mod Betis, var det oplagt at reservekeeper Neto Murara skulle overtage pladsen i målet og sådan blev det da også.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det skulle vise sig at blive en travl aften for Barcas forsvar, der havde svært ved at holde Betis fra at skabe noget. Det stillede krav til Neto i målet og han levede op til forventningerne.

Barca-keeperen virkede både rolig og sikker i målet, hvor det også blev til en række vigtige redninger der forhindrede andalusierne i at komme foran. Neto kunne ikke klandres for Betis' udlignende mål 10 minutter før tid på en dødbold, for her var det holdkammeraternes markeringer i feltet der svigtede.

Neto fik dermed vist, at han er ikke er blevet rusten af den megen tid på bænken. Brasilianeren spillede sæsonens to første ligakampe samt en pokalkamp i januar, så det er meget få minutter han har fået.

Den flotte kamp kommer på et godt tidspunkt for både Neto og Barca, for alt tyder på, at han forlader klubben efter denne sæson. Han ønsker angiveligt at finde en klub, hvor der venter en hovedrolle.

Nu har de potentielt nye klubber set hvad Neto kan levere og det vil sandsynligvis øge både interessen og den pris Barca kan få for ham.

.:FORSIDE:.